Forsvarsadvokat

Vi er et dygtigt team med ekspertise som forsvarsadvokat. Vi følger din sag tæt gennem hele processen.

Vi indgår et tæt samarbejde med dig og står ved din side, så vi kan sikre det bedste resultat for dig.

Ønsker du et uforpligtende møde, udfyld vores kontaktformular.
Du kan også skrive eller ringe direkte til enten:

Bedste forsvarsadvokater i Danmark

Rosenkilde & Gregersen er to advokater, der har et fælles mål om at være Danmarks bedste forsvarsadvokater, hvorfor vi heller ikke holder os fra de mere kulørte og højprofilleret sager.

Det drejer sig f.eks. om alt fra en kok der forsvarer sig i sit hjem med et samuraisværd, til terroristsager og om mordsagen på Bornholm.
Fælles for alle disse sager er, at vores saglighed og fokus på juridiske stærke argumenter, skal føre til frifindelse eller nedsat sanktion.

Vores mange års erfaring netop som forsvarsadvokat, ruster os til at tage alle slags sager – store som små. Vores speciale ligger i strafferetssager, og da vi har en baggrund både som anklager og forsvarer, kender vi systemet ud og ind – også mange af de personer, der bestrider posterne i systemet i dag.

Hvis du overtræder straffeloven og bliver anklaget, er det faktisk Staten, der indleder en retssag mod dig.

Anklagemyndigheden har derfor enorme ressourcer til rådighed.  Vi anbefaler derfor, at du vælger en kompetent forsvarsadvokat, der har erfaring på lige netop det juridiske område.

Vi rådgiver om alt inden for strafferet, det inkluderer varetægtsfængsling, euforiserende stoffer (narkotika), straffelængde, bødestraffe, hashkørsel osv.

Skulle du havne i en retssag, sørger vi altid for at være tilgængelige for dig. Vi ved, at det kan være en svær tid at skulle igennem. Vi er derfor klar til at drøfte sagen, dens udvikling og konsekvenser med dig uanset, hvor du befinder dig.  Vi svarer på henvendelser samme dag – hele året rundt.

Som klient hos os vil du altid modtage en professionel og dedikeret indsats af netop dén advokat, du har valgt til at repræsentere dig.

Hvad er en forsvarsadvokat?

En forsvarsadvokat har specialiseret sig indenfor strafferet. Vores vigtigste arbejde er, at opnå frifindelse til vores klienter, kan det ikke kan lade sig gøre, er målet at få en nedsat straf.
Som forsvarsadvokat har vi også skærpet tavshedspligt.

Forsvarsadvokater er uafhængige af myndighederne, dvs. vi er private og arbejder udelukkende for vores klienters interesser – vi er på din side.

Vi rådgiver selvfølgelig altid om dine rettigheder, samt sikrer os, at de bliver overholdt af både domstolene og myndighederne – herunder også politiet.

Skulle det ske, at du bliver straffet med frihedsberøvelse, sørger en forsvarsadvokat for, at dine rettigheder fortsat bliver respekteret under hele forløbet.

Vi gennemgår politiets eventuelle beviser og vi informerer dig om sagens forløb fra start til slut.

Kan sagen løses uden for en domstol, forsøger vi på dette. Langt de fleste straffesager afgøres dog ved retten – hvorfor det er vigtigt med en god forsvarsadvokat.

Kontakt os - helt uforpligtende

Ring til os på 26 33 33 18 – Så kan vi tage en inddelende og uforpligtende samtale eller møde om din sag – uanset hvor i landet du befinder dig.

Beskikket forsvarsadvokat af Justitsministeriet

Rosenkilde & Gregersen er beskikket forsvarsadvokater. Det betyder at vi kan blive udvalgt som forsvarer i en strafferetssag, hvor den anklaget f.eks. ikke har råd til selv at betale en advokat. Regningen bliver derfor i første omgang sendt til det offentlige.

Hvis den anklaget taber sagen, vil vedkommende skulle hæfte for sagens omkostninger. Vindes sagen derimod, kommer vedkommende ikke til at skulle betale noget, da det offentlige her hæfter på omkostningerne.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Har du spørgsmål angående din situation, så kontakt os endelig pr. tlf. 26 33 33 18, kontaktformular og Facebook.

Du kan komme i kontakt med os ugens dage, hele året rundt. Brug vores viden i dag og få kompetent vejledning.

Vi er placeret i Kødbyen, med gode muligheder for parkering og offentligt transport.

Kontakt os også gerne hvis du ønsker du et uforpligtende møde. Vi ser frem til at høre fra dig.

SENEsTE NYT

Følg med på Facebook

Få de seneste opdateringer fra Rosenkilde og Gregersen