Strafferetsadvokat

Har du brug for en strafferetsadvokat til at føre din sag? Så kan vi hjælpe dig.

Vores kontorfællesskab består af dygtige medarbejdere, heriblandt to kompetente og ambitiøse advokater specialiseret i straffesager. Kontakt dem her:

Engagerede og kompetente strafferetsadvokater

Daniel Rosenkilde og Asser Gregersen, har begge dedikeret deres karriere til strafferetten og opbygget stærke juridiske kompetencer som strafferetsadvokat. 

Vi har derfor indgående kendskab til loven, systemet og de mennesker, som du som sigtet vil møde.

Strafferetten er et vidtrækkende område i juraen, som indebærer talrige sagstyper. For den sigtede, har sagerne i mange tilfælde en stor og indgribende påvirkning. Det er derfor særdeles vigtigt, at man vælger en strafferetsadvokat med ekspertise og stærke juridiske kompetencer på området. 

Er du blevet sigtet eller har du fået besked på at du vil blive sigtet, er det klogt at henvende sig til en strafferetsadvokat med det samme.

Vælger du at kontakte Rosenkilde og Gregersen, får du adgang til to dygtige advokater, med store faglige og menneskelige kompetencer. Både Daniel og Asser har i årenes løb arbejdet med strafferetlige problemstillinger hver dag, så du er sikret kompetent rådgivning – hver gang.

Det er vores opgave at beskytte dine rettigheder gennem hele forløbet, uanset tiltalen.  Med saglig og stærk argumentation, er målet altid at opnå frifindelse eller sænkelse af straf.

Vi kæmper 100% for dine interesser, så du får et tilfredsstillende udfald i sagen. Vi har i løbet af vores karriere bevist vores kompetencer, ved at opnå gode resultater for vores klienter. 

Vi har erfaring med enhver type af straffesager og kender til politiets efterforskningsmetoder. Det betyder, at uanset hvilken type straffesag du er havnet i, så kan vi repræsentere dig som din strafferetsadvokat. Du kan altid forvente en professionel og dedikeret indsats fra vores advokater.

Som klient hos os vil du altid modtage en professionel og dedikeret indsats af netop dén advokat, du har valgt til at repræsentere dig.

Dine advokater i strafferet

Selvom navnet Rosenkilde og Gregersen lyder traditionelt, så er vi to nytænkende og dygtige advokater med speciale i strafferet.

Vores ambition er altid at levere det bedste resultat for dig, ved at sammensætte vores retmæssige kompetencer med urokkelig passion gennem hele din sag. Vi er erfarne strafferetsadvokater, der ved hvad domstolene lægger vægt på, så du kan trygt vælge os.

Vi tilpasser samarbejdet til din specifikke situation, da et tæt samarbejde øger chancerne for et godt resultat.

Vi står ved din side fra start til slut i din sag. Vi hjælper dig under alle faser – lige fra afhøringer hos politiet, gennem et muligt grundlovsforhør og en eventuel varetægtsfængsling.

Bliver du frifundet, så hjælper vi dig tilbage til på rette fod med erstatning, ligesom vi også garanterer dine rettigheder under afsoning.

Du har mulighed for at kontakte vores strafferetsadvokater alle dage, hele året rundt. Vi skaber et trygt og tæt samarbejde med dig, hvor vi sammen drøfter sagens udvikling og strategi. 

Kontakt os - helt uforpligtende

Ring til os på 26 33 33 18 – Så kan vi tage en inddelende og uforpligtende samtale eller møde om din sag – uanset hvor i landet du befinder dig.

Strafferetsadvokat til alle sagstyper

Vores strafferetsadvokat har erfaring med en bred vifte af sager. Det gælder også alvorlige sager med stor medieovervågning – både nationalt og internationalt.

Vi har bl.a. inden for det seneste år arbejdet med følgende sager:

  • Shelter-sagen fra Bornholm
  • Terrorsagen med 20 anholdte i 2019

     

Sagerne har været omtalt i New York Times, BT, EB, Politiken, Berlingske, Information, AFP, TV2, Bornholms Tidende og en del flere.

Uanset hvilken type sag du har brug for advokathjælp til, så har vi ekspertisen til at hjælpe dig – store som små.

Har du spørgsmål yderligere spørgsmål?

Er du i tvivl og har spørgsmål angående din sag, så kontakt os endelig pr. tlf. 26 33 33 18, kontaktformular og Facebook.

Vi besvarer e-mails og opkald alle ugens dage, hele året rundt.  Benyt vores stærke juridiske kompetencer i dag og modtag kvalificeret råd- og vejledning.

Vores kontor er centralt placeret i Kødbyen. Det er derfor let tilgængeligt med bil og offentligt transport.

Kontakt os for et helt uforpligtende og gratis møde. Vi glæder os til at høre fra dig.

SENEsTE NYT

Følg med på Facebook

Få de seneste opdateringer fra Rosenkilde og Gregersen